Muški tim

Najbolji juniori i kadeti iz omladinske škole predstavljaju prvi muški tim koji igra na pozajmici u STK Egyseg, filijali kluba. Oni se takmiče u I Vojvođanskoj ligi gde su prvi na tabeli i najozbiljniji kandidati za ulazak u Drugu saveznu ligu gde bi bili najmlađi tim. Predvodnik ove talentovane generacije je bivši reprezentativac Imre Buš koji je koordinator za rad sa najperspektivnijim igračima u klubu, a sastav Egysega čine Deneš Sentmartoni (bronzani junior sa državnog), Hunor Falb (kadetski državni prvak u parovima) i Jovan Jockov (prvak države mlađih kadeta). Sva trojica godinama igraju Top 12 turnire u svojim uzrasnim kategorijama i čine deo reprezentacije mlađih kategorije.

Ostatak muškog tima koji igraju za STK Novi Sad zonsku ligu čine takođe polaznici omladinske škole po čemu su jedni od najmlađih u državi. Predvodnici su Uroš Vlajkov i Ivan Gagić, kao i Marko Lotina, Bojan Stanković, Mihajlo Popović, Luka Petković, Mihajlo Peurača, Marko Todorić, mahom kadetski uzrast.

Treća generacija muškog tima uzrasta igraju rekreativne lige i čine širi sastav, a njihova značajnija uloga očekuje se u godina koje dolaze.