Mlađe kategorije Vesti

APV: Najtrofejniji u juniorskoj i mlađekadetskoj

Takmičari/ke STK Novi Sad ubedljivo su bili najtrofejniji, ali i najmlađi na pokrajinskom pojedinačnom u juniorskoj i mlađekadetskoj konkurenciji. Kod junuorki je najmlađa na pobedničkom postolju Radmila Tominjak potvrdila primat osvojivši zlato. Odličjem, srebrom, se okitila i u igri parova sa dve godinee mlađom Katarinom Gvozdenović iz Malog Iđoša.

Kod juniora umalo da se igra novosadsko finale. Jovan Jockov je propustio prednost od 2:1 u setovima i 10:6 u poenima protiv Levajca, a Hunor Falb od 2:1 i 11:10 protiv Đilasa. Obojica naših juniora na kraju su se morali zadovoljiti bronzom, a osvojili su i srebro u igri parova.

U kategoriji mlađih kadetkinja Tea Manukov je osvojila bronzu u singlu, a kod mlađi kadeta imamo dvojicu na postolju: Borislava Rajića (srebro) i Dalibora Rajića (bronzu). Ostaje žal što je Vanja Gerginov u četvrtfinalu propustio 2:1 i 10:7 protiv pobednika Varge, a da je iskoristio jednu meč loptu imali bismo kompletnu dominaciju sa 3 od 4 na postolju, ali ćemo takav epilog ostaviti za godine koje slede. Naposletku spomenilo još i srebro u parovima kod ml.kadeta.

Čestitke trenerima Slobodanu Stojanovu i Dušanu Đukiću, uz saradnika Ivana Gagića na vođenju naših omladinaca i omladinki.