Mlađe kategorije Vesti

Novi Sad ekipni šampion APV

Stonoteniseri Novog Sada, do 12 godina, osvojili su titulu prvaka na pokrajinskom turniru održanom u sali Akademije u Novom Sadu. Prestižni pehar je naša ekipa mlađih kadeta osvojila na impresivan način. U konkurenciji 9 ekipa, Novi Sad je bio ubedljiv u grupi sa četiri pobede ostvarene maksimalnim rezultatom, 3:0 po partijama. U polufinalu je potom slavio sa 3:1 na Ruskim Krsturom, a u velikom finalu, takođe, sa 3:1 protiv gradskog rivala Vojvodine.

Titula još dobija na značaju ako se zna da je u finalu Novi Sad nastupio bez Dalibora Rajića, prvog igrača ekipe, uz dvojicu igrača koji će i naredne dve godine biti mlađi kadeti. Ujedno, Novi Sad je bio najmlađa ekipa na turniru kada se računaju svi igrači koji su odigrali bar jedan nastup.

Sastav ekipe:
Dalibor Rajić, Luka Stefanović, Vanja Gerginov, Borislav Rajić, Ignjat Jakovljev, Igor Rajić, trener Dušan Đukić

 

STK Novi Sad #šampion regionalnog APV za mladje kadete!

➡️ Titula osvojena, u konkurenciji 9 ekipa, sa isključivo novosadskom decom, poniklom u našoj školi (4x po 3:0 i 2x po 3:1)

➡️ Titula osvojena uz 6 pobeda, iz 6 mečeva, uz samo dve izgubljene partije

➡️ Titula osvojena sa sastavom koji je najmladji na turniru i gde se prvi igrač ekipe povredio pre finala, jedini koji je izlazna godina ml.kadeta

Čestitke treneru Dusan Djukic-u i roditeljima zahvalnost na poverenju. Ovo je samo podstrek za još žešći rad.

“Budućnost je u našim rukama”

Posted by STK Novi Sad on Saturday, January 19, 2019