Evropa Vesti

Evropska misija završena, Kineskinje prejake

Stonoteniserke Novog Sada nisu uspele da naprave senzaciju i eliminišu jednog od favorita za titulu u ETTU Kupu, ekipu španskog Girbaua. Dvostruke šampionke Srbije pred više od 300 gledalaca u stonoteniskoj sali Spensa poražene su sa 3:0.

Iako to rezultat ne govori, naše stonoteniserke imale su nekoliko prilika da meč učine neizvesnijim, posebno Aneta Maksuti koja je propustila dve set lopte u duelu sa defanzivnom igračicom Ting Ting iz Kine. Sabina Šurjan je na momente blistala protiv tri puta starije od sebe, nekadašnje svetske i evropske šampionke, legendarne Ksie Lian Ni. I najzad treći meč doneo je susret takođe sedamnaestogodišnje Tijane Jokić kojoj je izmakla set lopta u duelu sa španskom reprezentativkom Kajmel.

 

Spuštena je zavesa na ovosezonsko izdanje u Evropi. Eliminacija od verovatno prvog favorita za osvajanje ETTU Cup-a. Uprkos tome, kod nas su stvari poznate. Učimo, učimo, uživamo i teramo sebe do krajnjih #granica

Only Novi Sad #pingpongfamily

Posted by STK Novi Sad on Saturday, December 16, 2017

Ovom utakmicom spuštena je zavesa na ovogodišnju evropsku misiju, a verujemo da će mlade igračice našeg kluba to iskoristiti na najbolji mogući način i sledeće godine, sa više iskustva, pružiti više i bolje.

/ za 10 meseci jači, iskusniji, žešći…

To bi continued #VremeJeZaNoviSad

Posted by STK Novi Sad on Thursday, December 21, 2017